Επικοινωνια

14 Comments

on “Επικοινωνια
14 Comments on “Επικοινωνια
 1. ΘΑ ΗΘΕΛΑΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΜΕ ΦΠΑ Η ΑΛΛΑΓΞ ΟΘΟΝΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ
  LAPTOP SONY VAIO SVE1112M1EB

 2. Καλησπέρα. Έσπασε η οθόνη του laptop,είναι sony vaio 15,6′. Θα ήθελα να μου πείτε αν είναι διαθέσιμη και ποιο είναι το κόστος της αντικατάστασης. Ευχαριστώ

 3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΝΗ ΟΘΟΝΗ 15΄ ΣΕ ΕΝΑ COMPAQ PRESARIO EA2134 ; ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

  • Καλημέρα, βεβαίως και υπάρχει τέτοια περίπτωση. Σας έχω απαντήσει στο Email σας.

 4. Καλησπέρα,
  έχω ένα laptop HP G62 που εσπασε η οθόνη.Μπορείτε να μου πείτε το κόστος της αγοράς και της επισκευής ? Μένω επαρχία (Αρτα)

  Ευχαριστώ

 5. καλημερα,

  παρακαλω για μια ενημέρωση σχετικά με το κόστος αντικατάστασης μιας οθόνης laptop SONY VAIO 17” model Pcg 91111M.

  ευχαριστω

 6. Kαλησπέρα, έχω ένα λάπτοπ turbo-x 15,6”.Μπορείτε να μου πείτε αν σας το φέρω μετά από πόσο καιρό θα είναι έτοιμο και πόσο θα κοστίσει?Ευχαριστώ.

  • Καλησπέρα, 120 ευρώ υπολογίστε εργασία και ανταλλακτικά μαζί. Το laptop θα είναι έτοιμο σε μία ώρα από τη στιγμή που έρθει στο χώρο μας. Ευχαριστούμε!

 7. Καλησπέρα,
  θα ήθελα να ρωτήσω για δυνατότητα αντικατάστασης οθόνης σε turbo x 11,6′ Μοντελο W510TU και μοντέλο οθόνης Ν116BGE-L42CMNN116BGE-L42 και φυσικά κόστος.
  Ευχαριστώ
  Στεργιανή Σαπαρδάνη

  • Καλησπέρα σας, το κόστος αντικατάστασης της οθόνης είναι 100 ευρώ (χωρίς φ.π.α.) με 2 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας. Ο χρόνος που θα χρειαστούμε για την αντικατάσταση είναι περίπου 1-2 ώρες.Ευχαριστούμε.

  • Καλησπέρα σας, το κόστος αντικατάστασης της οθόνης είναι 120 ευρώ (χωρίς φ.π.α.) με 2 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας. Ο χρόνος που χρειαζόμαστε είναι περίπου 1-2 ώρες. Ευχαριστούμε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *